MAKAN PAGI
=====================================================================
Analysis of the food record
=====================================================================
Food Amount energy carbohydr.
______________________________________________________________________________
beras putih giling 50 g 180,4 kcal 39,8 g
telur puyuh 30 g 55,5 kcal 0,4 g
minyak kelapa sawit 3 g 25,9 kcal 0,0 g
tempe kedele murni 25 g 49,8 kcal 4,3 g
minyak kelapa sawit 5 g 43,1 kcal 0,0 g
kacang panjang mentah 30 g 10,5 kcal 2,4 g
toge kacang kedele mentah 5 g 6,1 kcal 0,5 g
ketimun mentah 45 g 5,8 kcal 1,3 g
kangkung 20 g 3,0 kcal 0,4 g
pisang hijau 100 g 115,9 kcal 31,2 g
Meal analysis: energy 496,0 kcal (100 %), carbohydrate 80,2 g (100 %)
=====================================================================
Result
=====================================================================
Nutrient analysed recommended percentage
content value value/day fulfillment
______________________________________________________________________________
energy 496,0 kcal 2036,3 kcal 24 %
water 0,0 g 2700,0 g 0 %
protein 14,7 g(12%) 60,1 g(12 %) 25 %
fat 15,1 g(26%) 69,1 g(< 30 %) 22 %
carbohydr. 80,2 g(63%) 290,7 g(> 55 %) 28 %
dietary fiber 4,8 g 30,0 g 16 %
alcohol 0,0 g - -
PUFA 2,1 g 10,0 g 21 %
cholesterol 265,2 mg - -
Vit. A 743,4 µg 800,0 µg 93 %
carotene 0,0 mg - -
Vit. E (eq.) 1,3 mg 12,0 mg 11 %
Vit. B1 0,2 mg 1,0 mg 22 %
Vit. B2 0,3 mg 1,2 mg 24 %
Vit. B6 0,5 mg 1,2 mg 44 %
tot. fol.acid 104,9 µg 400,0 µg 26 %
Vit. C 22,0 mg 100,0 mg 22 %
potassium 883,0 mg 3500,0 mg 25 %
Vit. D 1,5 µg 5,0 µg 30 %
sodium 56,0 mg 2000,0 mg 3 %
calcium 87,2 mg 1000,0 mg 9 %
Vit. B12 1,7 µg 3,0 µg 57 %
magnesium 91,6 mg 310,0 mg 30 %
phosphorus 234,7 mg 700,0 mg 34 %
iron 3,5 mg 15,0 mg 23 %
zinc 1,8 mg 7,0 mg 26 %
SELINGAN PAGI
=====================================================================
Analysis of the food record
=====================================================================
Food Amount energy carbohydr.
______________________________________________________________________________
susu sapi 150 g 98.9 kcal 7.2 g
gula pasir 25 g 96.7 kcal 25.0 g
Meal analysis: energy 195.7 kcal (100 %), carbohydrate 32.2 g (100 %)
=====================================================================
Result
=====================================================================
Nutrient analysed recommended percentage
content value value/day fulfillment
______________________________________________________________________________
energy 195.7 kcal 2036.3 kcal 10 %
water 0.0 g 2700.0 g 0 %
protein 4.8 g(10%) 60.1 g(12 %) 8 %
fat 5.9 g(26%) 69.1 g(< 30 %) 8 %
carbohydr. 32.2 g(65%) 290.7 g(> 55 %) 11 %
dietary fiber 0.0 g 30.0 g 0 %
alcohol 0.0 g - -
PUFA 0.2 g 10.0 g 2 %
cholesterol 21.0 mg - -
Vit. A 82.5 µg 800.0 µg 10 %
carotene 0.0 mg - -
Vit. E (eq.) 0.0 mg 12.0 mg 0 %
Vit. B1 0.1 mg 1.0 mg 6 %
Vit. B2 0.3 mg 1.2 mg 22 %
Vit. B6 0.1 mg 1.2 mg 7 %
tot. fol.acid 9.0 µg 400.0 µg 2 %
Vit. C 1.5 mg 100.0 mg 2 %
sodium 82.8 mg 2000.0 mg 4 %
potassium 210.5 mg 3500.0 mg 6 %
calcium 172.8 mg 1000.0 mg 17 %
magnesium 16.5 mg 310.0 mg 5 %
phosphorus 138.5 mg 700.0 mg 20 %
iron 0.2 mg 15.0 mg 1 %
zinc 0.6 mg 7.0 mg 9 %
MAKAN SIANG
=====================================================================
Analysis of the food record
=====================================================================
Food Amount energy carbohydr.
______________________________________________________________________________
beras putih giling 50 g 180,4 kcal 39,8 g
bayam segar 40 g 14,8 kcal 2,9 g
udang segar 30 g 23,7 kcal 0,0 g
tepung terigu 20 g 72,8 kcal 15,3 g
Tomato red fresh 40 g 7,0 kcal 1,0 g
gula pasir 15 g 58,0 kcal 15,0 g
minyak kelapa sawit 5 g 43,1 kcal 0,0 g
tahu 40 g 30,4 kcal 0,8 g
minyak kelapa sawit 5 g 43,1 kcal 0,0 g
Carrot fresh 30 g 7,7 kcal 1,4 g
jagung kuning pipil baru 15 g 16,2 kcal 3,8 g
jamur kuping segar 15 g 4,1 kcal 0,8 g
Melon fresh 80 g 30,6 kcal 6,6 g
Avocado fresh 28 g 60,8 kcal 0,1 g
Meal analysis: energy 592,9 kcal (100 %), carbohydrate 87,4 g (100 %)
=====================================================================
Result
=====================================================================
Nutrient analysed recommended percentage
content value value/day fulfillment
______________________________________________________________________________
energy 592,9 kcal 2036,3 kcal 29 %
water 156,1 g 2700,0 g 6 %
protein 17,7 g(12%) 60,1 g(12 %) 29 %
fat 19,9 g(29%) 69,1 g(< 30 %) 29 %
carbohydr. 87,4 g(59%) 290,7 g(> 55 %) 30 %
dietary fiber 5,0 g 30,0 g 17 %
alcohol 0,0 g - -
PUFA 2,5 g 10,0 g 25 %
cholesterol 46,8 mg - -
Vit. A 1260,4 µg 800,0 µg 158 %
carotene 2,7 mg - -
Vit. E (eq.) 2,2 mg 12,0 mg 18 %
Vit. B1 0,3 mg 1,0 mg 27 %
Vit. B2 0,3 mg 1,2 mg 26 %
Vit. B6 0,6 mg 1,2 mg 53 %
tot. fol.acid 96,3 µg 400,0 µg 24 %
Vit. C 35,7 mg 100,0 mg 36 %
potassium 916,2 mg 3500,0 mg 26 %
Vit. D 1,2 µg 5,0 µg 24 %
sodium 86,3 mg 2000,0 mg 4 %
calcium 174,2 mg 1000,0 mg 17 %
Vit. B12 0,4 µg 3,0 µg 12 %
magnesium 124,2 mg 310,0 mg 40 %
phosphorus 243,5 mg 700,0 mg 35 %
iron 6,4 mg 15,0 mg 42 %
zinc 2,2 mg 7,0 mg 32 %
SELINGAN SIANG
=====================================================================
Analysis of the food record
=====================================================================
Food Amount energy carbohydr.
______________________________________________________________________________
kacang hijau 50 g 58.0 kcal 10.4 g
santan (kelapa dan air) 50 g 53.1 kcal 2.3 g
gula pasir 10 g 38.7 kcal 10.0 g
gula aren 10 g 36.9 kcal 9.4 g
Meal analysis: energy 186.6 kcal (100 %), carbohydrate 32.1 g (100 %)
=====================================================================
Result
=====================================================================
Nutrient analysed recommended percentage
content value value/day fulfillment
______________________________________________________________________________
energy 186.6 kcal 2036.3 kcal 9 %
water 0.0 g 2700.0 g 0 %
protein 4.4 g(9%) 60.1 g(12 %) 7 %
fat 5.3 g(24%) 69.1 g(< 30 %) 8 %
carbohydr. 32.1 g(67%) 290.7 g(> 55 %) 11 %
dietary fiber 4.6 g 30.0 g 15 %
alcohol 0.0 g - -
PUFA 0.2 g 10.0 g 2 %
cholesterol 0.0 mg - -
Vit. A 1.0 µg 800.0 µg 0 %
carotene 0.0 mg - -
Vit. E (eq.) 0.0 mg 12.0 mg 0 %
Vit. B1 0.1 mg 1.0 mg 11 %
Vit. B2 0.0 mg 1.2 mg 3 %
Vit. B6 0.1 mg 1.2 mg 5 %
tot. fol.acid 108.1 µg 400.0 µg 27 %
Vit. C 0.5 mg 100.0 mg 1 %
sodium 8.9 mg 2000.0 mg 0 %
potassium 226.2 mg 3500.0 mg 6 %
calcium 51.8 mg 1000.0 mg 5 %
magnesium 33.7 mg 310.0 mg 11 %
phosphorus 106.2 mg 700.0 mg 15 %
iron 1.8 mg 15.0 mg 12 %
zinc 0.8 mg 7.0 mg 12 %
MAKAN MALAM
=====================================================================
Analysis of the food record
=====================================================================
Food Amount energy carbohydr.
______________________________________________________________________________
beras putih giling 50 g 180,4 kcal 39,8 g
Sausage and meat products low fat 25 g 54,5 kcal 0,0 g
mentega 5 g 35,5 kcal 0,0 g
tempe kedele murni 25 g 49,8 kcal 4,3 g
tepung terigu 10 g 36,4 kcal 7,6 g
minyak kelapa sawit 5 g 43,1 kcal 0,0 g
Carrot fresh 35 g 9,0 kcal 1,7 g
kembang kool mentah 35 g 8,8 kcal 1,9 g
kool merah / putih mentah 10 g 2,2 kcal 0,4 g
toge kacang hijau mentah 5 g 3,0 kcal 0,2 g
Tomato red fresh 15 g 2,6 kcal 0,4 g
apel 150 g 88,6 kcal 23,0 g
Meal analysis: energy 514,0 kcal (100 %), carbohydrate 79,3 g (100 %)
=====================================================================
Result
=====================================================================
Nutrient analysed recommended percentage
content value value/day fulfillment
______________________________________________________________________________
energy 514,0 kcal 2036,3 kcal 25 %
water 61,2 g 2700,0 g 2 %
protein 15,1 g(12%) 60,1 g(12 %) 25 %
fat 16,6 g(28%) 69,1 g(< 30 %) 24 %
carbohydr. 79,3 g(61%) 290,7 g(> 55 %) 27 %
dietary fiber 7,6 g 30,0 g 25 %
alcohol 0,0 g - -
PUFA 2,3 g 10,0 g 23 %
cholesterol 25,1 mg - -
Vit. A 865,3 µg 800,0 µg 108 %
carotene 2,8 mg - -
Vit. E (eq.) 2,4 mg 12,0 mg 20 %
Vit. B1 0,3 mg 1,0 mg 33 %
Vit. B2 0,2 mg 1,2 mg 14 %
Vit. B6 0,4 mg 1,2 mg 35 %
tot. fol.acid 54,2 µg 400,0 µg 14 %
Vit. C 34,0 mg 100,0 mg 34 %
potassium 633,3 mg 3500,0 mg 18 %
Vit. D 0,1 µg 5,0 µg 2 %
sodium 226,6 mg 2000,0 mg 11 %
calcium 80,0 mg 1000,0 mg 8 %
Vit. B12 0,3 µg 3,0 µg 12 %
magnesium 67,3 mg 310,0 mg 22 %
phosphorus 189,5 mg 700,0 mg 27 %
iron 2,6 mg 15,0 mg 18 %
zinc 1,8 mg 7,0 mg 26 %
No comments:
Post a Comment